Innovatiemanagement

Counterclockwise helpt bedrijven met doelgerichte innovatie en commerciële ontwikkeling. Nu vernieuwen om straks geld te verdienen. Dat is ons specialisme. Ons team van inspirerende professionals creëert nieuwe mogelijkheden.

Anticonventional Thinking (ACT)

Anticonventional thinking (ACT) is een nieuwe en doeltreffende methode voor de ontwikkeling van innovatieve concepten. Deze methode betrekt medewerkers in die ontwikkeling en leidt tot ideeën die een grote potentie voor implementatie hebben.

Innovatiemanagement (CCW Innovatiemethode)

De innovatiemethode die wij hanteren is een combinatie van bestaande en effectieve innovatiemethodes. Zo ontstaat een aanpak die compact, overzichtelijk en betaalbaar is. De doorlooptijd van deze methode is 6 weken waarmee 3 concrete business cases worden afgeleverd. 

Business development

Beter omgaan met kansen? Slimmer inspelen op mogelijkheden voor online marketing? Wij helpen u graag om uw potentieel maximaal te ontwikkelen. Maak kennis met ons en met onze kijk op business development.

Customer Journey Mapping

Vraagt u zich wel eens af hoe een klant u ziet? En wat een klant meemaakt en denkt als hij met uw product of bedrijf wordt geconfronteerd? Via Customer Journey Mapping krijgt u een diepgaand inzicht in de momenten van de waarheid. Lees meer...

Marketingstrategie en communicatie

Wij kunnen marktonderzoek doen, een marketingstrategie opstellen, een marketingplanning inrichten en een communicatiecampagne ontwikkelen voor de lancering van uw nieuwe product of dienst. Wij ontwikkelen ook merkidentiteiten.