COUNTERCLOCKWISE

INNOVATION POWERHOUSE
0,5% VAN ALLE START-UPS WORDT EEN SCALE-UP

Vaak omdat een slim idee nog niet meteen een goed idee is. En ook omdat new venture development kennis, talenten en vaardigheden vraagt, die lang niet altijd binnen tech-innovators aanwezig zijn. 
Counterclockwise staat voor innovatiemanagement en new venture development.  Wij ontwikkelen zelf innovatieve ventures, participeren in bestaande start- en scale-ups en zorgen voor een aanpak die nieuwe initiatieven beter laat slagen.


INNOVATIESTRATEGIE

Strategisch innoveren is een combinatie van creativiteit, zakelijk inzicht en analytisch vermogen. Met name dat laatste is belangrijk, want je kunt je tijd en geld maar één keer besteden. Creatieve acceleratie, strategische assessments, portfolio management, lean en open innovatiemodellen en organisatorische inbedding zijn essentieel. Ze worden gemakshalve vaak overgeslagen, maar vormen de basis van succesvolle innovaties. 

 

COMMERCIËLE ONTWIKKELING

Van company strategy naar sales strategy en tactics, het bepalen van targets en KPI's, sales forecasts en planningen... het aansturen van de commerciële organisatie is essentieel in het bereiken van doelen. Wij zien sales en marketing graag als een integrale samenwerking, waarbij kwalitatieve en kwantitatieve klant- en marktinformatie bepalend zijn voor succes. Wij ontwikkelen niet alleen een strategie, maar zorgen ook dat zaken in beweging komen. In de juiste richting, wel te verstaan.


SOFTWARE & APPS

Systemen met elkaar laten communiceren, koppelingen maken met een planning-, CRM- of boekhoudpakket, betaalsystemen in een online omgeving integreren... onderwerpen waar wij onze hand niet voor omdraaien. Waar mogelijk houden wij de technische uitwerking graag dicht bij ons omdat wij zo het snelst meters kunnen maken. Maar waar nodig werken onze mensen goed en graag samen met externe partijen. Onze app specialisten bouwen apps voor zowel B2C als B2B toepassingen. Met de nieuwste technologie en vanzelfsprekend privacy proof.


ONLINE MARKETING & MERKENBOUW

Onze resultaatgerichte online marketeers en merkbouwers staan ervoor garant dat concepten de markt optimaal bereiken en dat consequent wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een sterk merk. Business modelling en 2D/3D prototyping maken regelmatig onderdeel uit van onze toolbox. Net als brand development en management.